Rólam

→ 10 év szakmai tapasztalat
→ 5 év oktatói tapasztalat
→ Több ezer megépített pillaszett
→ Többszörös kupagyőzelem
→ Számos sikeres tanuló

Rólam

→ 10 év szakmai tapasztalat
→ 5 év oktatói tapasztalat
→ Több ezer megépített pillaszett
→ Többszörös kupagyőzelem
→ Számos sikeres tanuló

Díjak

 

2015

→ Lash style szempilla hosszabító kupa – natural dream lashes: 2. hely
→ Budapest Open Europe cup Classic: 1. hely

2016

→ Lash style szempilla hosszabító kupa 3D-5D volume: 2. hely

2019

Lash Pro contest OKTATÓI kategória

→ Classic look: 2. hely
→ Light volume: A legjobb light volume munka különdíj
→ Colour chick: Legjobb színes pilla különdíj
→ Dramatic Volume: Legjobb dramatic volume pilla különdíj
→ Az év oktatója by Luxury exe

2020

→ Kiváló oktatói teljesítmény díj by Luxury eye

OLáh-molnár ildikó

Szempilla stylist és oktató

2010-ben, közvetlenül kozmetikai tanulmányaim befejeztével végeztem első szempillahosszabító tanfolyamomat. Az azóta eltelt időben számos egyéb továbbképző tanfolyamon és versenyen vettem részt. 2016-ban sikeres vizsgát tettem kozmetikus mesterként illetve pedagógusként.

A szempillaépítés 2014-ben vált fő profilommá, egyúttal szenvedélyemmé, így azóta már csak ezzel foglalkozom. Szempillaépítés során mindig a természetességre törekszem, azt szeretem, ha az elkészült szett karaktert ad az arcnak, ugyanakkor annak tökéletes részévé válik.

A makacs tudásvágy, és az erős belső motiváció – hogy a munkám egyre jobb és jobb legyen – vitt el újabb és újabb tanfolyamokra. Minden elvégzett tanfolyamon tanultam valamit, és ahogy fejlődött a technikám és tudásom, úgy vált egyre erősebbé bennem a késztetés, hogy mindazt, amit hosszú évek tapasztalatával összegyűjtöttem és magamra formáltam, átadhassam másoknak is.

Munkáimmal törekszem folyamatosan minőséget és értéket képviselni. Tanfolyamaimon is ennek átadása a célom, hogy tanulóim, úgy ahogy egykoron én, szintén értéket kapjanak! Értéket, amit majd képviselhetnek, amivel és amiért dolgozhatnak, amit egyszer majd Ők maguk is továbbadhatnak.

Mottóm, hogy csodák mindig a komfortzónánkon kívül történnek! Ezért ha készen állsz rá, hogy megfogjuk egymás kezét, és együtt lépjünk be a szempillák csodálatos világába, az én ajtóm nyitva áll előtted, akár tanulni szeretnél, akár varázslatos szempillákra vágysz.